Yamaha, dat is mijn merk!

motor van yamaha

Op de dag dag ik 18 werd ben ik begonnen met motorrijlessen. Ik heb altijd een passie gehad voor motoren. Als jonge jongen keek ik altijd naar motorracen op televisie. Al snel nadat ik ben begonnen met motorrijlessen, heb ik mijn rijbewijs gehaald. Fun fact: ik heb mijn motorrijbewijs eerder gehaald dan mijn autorijbewijs. Niet echt gebruikelijk, maar mij leek het een logische keuze. Ik heb er ook zeker geen spijt van. 

Mijn eerste motor

Nadat ik mijn motorrijbewijs gehaald heb, ben ik op zoek gegaan naar een motor. Ik ben eerst voor een motoroccasion gegaan, aangezien ik in die tijd nog niet veel geld te besteden had. Wel ben ik gelijk voor een Yamaha motor gegaan. Ik ben echt gek van het merk ‘Yamaha’. Ze maken naar mijn mening de mooiste en best presterende motoren op de markt. Ik kocht mijn motoroccasion voor slechts 3.000 euro. Het betrof een wat ouder model Yamaha. Toch heb ik enorm genoten van deze motor. Ik heb er veel veilig kilometers mee kunnen maken. 

Mijn huidige motor: Hyper Naked! 

Inmiddels ben ik de 30 gepasseerd. Onlangs heb ik mijn droommotor gekocht. Een gloednieuw model van Yamaha. Het betreft de Yamaha Hyper Naked MT-09 SP. Wat mij betreft de ultieme driecilinder. De motor ziet er echt supergaaf uit. Ik krijg er dan ook veel complimenten over en veel mensen op straat draaien hun nek even om als ik voorbij kom scheuren. 

Waarom ik zo graag op de motor zit

De motor geeft mij echt het gevoel van vrijheid. Je doorkruist files makkelijk. Je voelt de wind door je haren gaan. Je kunt de gashendel af en toe flink opentrekken. Het is echt heerlijk! Ben jij ook gek op motorrijden? Of kies je liever voor een ander vervoermiddel? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *