Waar kunt u uw bouwafval voordelig laten afvoeren?

Mijn vriend en ik zijn sinds kort aan ons eigen huis aan het bouwen in Nederland, met heel veel hulp natuurlijk maar van bouwen krijg je ook bouwafval me vriend en ik hadden een plaatsje in de voortuin waar we bouwafval neer gooide. Na een paar grote stapels met bouwafval kwam mijn buurvrouw ons vertellen om te vragen of het niet handig is als we containers huren, ze gaf ons een site waar je voor een goedkope prijs containers kan huren. Dezelfde avond keken me vriend en ik naar de site genaamd goedkopecontainer.nu en waren juist heel verbaasd met hoe goedkoop we de containers konden huren voor al het bouwafval dat we hebben. In de ochtend zijn mijn vriend en ik gelijk weer op de site gegaan om de containers te huren, we hadden nog een paar vragen dus namen we telefonisch contact op met de site zelf. Op de site stond dat als we voor drie uur in de middag de containers huren dat we ze de volgende dag al hebben. Mijn vriend en ik hebben de containers besteld voor bouwafval en sloopafval voor een goedkope prijs. De dag dat de containers aankwamen hebben we gelijk al het bouwafval in de containers gegooid. We waren enorm blij met hoe groot de containers waren en hoe makkelijk het allemaal ging. Na dat we klaar waren met de buitenkant va het huis moesten we natuurlijk ook afval weggooien. We huurde nog een extra container en het ging net zo makkelijk al de andere containers die we hadden gehuurd na dat we klaar waren met het huis had ik mijn buurvrouw heel erg bedankt en zei dat ik het een fijne site vind om het ook te gebruiken ivoor ons andere huis die we nog moeten leeghalen aangezien we met dat huis nog niet klaar waren. De buurvrouw had aangegeven dat ze blij is dat ze ons heeft kunnen helpen en dat ook zei naar hun site was geweest toen haar zoon ging verhuizen ze wenste ons veel succes veder met het leeghalen van ons andere huis want te koop staat. Zo hebben mijn vriend en ik ook weer een goede band gecreëerd met onze nieuwe buurvrouw. Bij ons oude huis hebben we ook een paar containers gehuurd en het ging net zo soepel ik zou het zeker zo nog een keer van dezelfde site huren als ik het ooit weer nodig heb voor bouwafval of eventuele ander afval.

Deze site heeft de goedkoopste containers voor uw bouwafval

Mijn vriend en ik zaten midden in een verhuizing toen onze buurvrouw met het perfecte idee kwam om containers de huren en we kunnen met volle trots zeggen dat we enorm blij zijn dat we dat hebben gedaan, vooral omdat onze voortuin een zooitje werd met al dat bouwafval. We zijn ook in ons budget gebleven met de containers ze waren de volgende dag al bij ons nieuwe huis.

Zou ook u graag een betaalbare container willen?

Gaat u ook binnenkort verhuizen of iemand die u kent, dan raad ik u aan om:

  • Naar de site goedkopecontainer.nu
  • Even te bekijken welke container het meest geschikt is voor u
  • als u er niet uitkomt kunt u altijd contact opnemen met Mariël

Veel bouw plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *