Tips om je auto goed te verkopen

audi verkopen

Auto verkopen? Vroeger plaatste je hier een advertentie voor in de krant of liet je middels een bordje achter je voorruit weten dat je auto te koop stond. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen ervoor om een advertentie te plaatsen op een online marktplaats. Toch worden lang niet alle auto’s via een online marktplaats verkocht, vaak omdat de advertentie onduidelijk is of onbetrouwbaar overkomt. Ben je benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw advertentie wél in de smaak valt? In deze blog geven je een aantal tips. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met de verkoop van jouw auto? Dan raden we je aan in zee te gaan met een auto opkoper. Bezoek https://besteautobod.be/ bijvoorbeeld eens! 

Goede foto’s 

Het begint met goede foto’s. Misschien een beetje een open deur, maar vaak worden veel advertenties voorzien van onduidelijke of slecht gemaakte foto’s. Zo prijs je jouw auto natuurlijk niet echt aan! Neem de tijd om goede foto’s te maken en zorg voor een schone en opgeruimde auto. Maak duidelijke foto’s van zowel het interieur als het exterieur. 

Een duidelijke omschrijving

Bij de omschrijving gaat het vaak fout. Veel advertenties zijn niet voorzien van een duidelijke omschrijving. Wees zo compleet mogelijk over de details van jouw auto. Betreft het een handgeschakelde auto of is het een automaat? En wat is de staat van de banden? Een advertentie zonder deze informatie wordt al snel weggeklikt. Veel mensen zullen niet de moeite nemen om te bellen voor aanvullende informatie, aangezien er genoeg aanbod van auto’s online te vinden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *