Shortlease zonder ingewikkeld contract

Voor veel mensen komt het geregeld voor dat zij geen auto ter beschikking hebben, terwijl zij er wel een nodig hebben. Dit is erg vervelend en kan meerdere oorzaken hebben. Een van deze oorzaken is een te lange looptijd van een standaard leasecontract. Om dit probleem op te lossen is het tegenwoordig mogelijk om een auto kort te leasen. Dit wordt ook wel shortlease genoemd. Shortlease is exact hetzelfde als de standaard lease, het contract is all inclusief. Bovendien kun je de auto gebruiken hoe en waar je maar wilt. Je kunt rijden in binnen- en buitenland. Daarentegen is het bij shortlease mogelijk om een contract vanaf één maand aan te gaan.

shortlease

Shortlease opzeggen wanneer het uitkomt

Wanneer je een shortlease contract aangaat, kun je het contract opzeggen wanneer het jou uitkomt. Het kan namelijk voorkomen dat je project aan de andere kant van het land abrupt ten einde komt. En je hierdoor de auto hierdoor niet meer nodig hebt. Dit is geen probleem bij een shortlease contract.

shortlease

Keuze uit verschillende auto’s

Ben je van plan om een shortlease contract aan te gaan? Dan wil je natuurlijk wel dat de auto die je de komende periode rijdt, aansluit bij jouw wensen. Om er voor te zorgen dat iedereen een gepaste auto kan rijden, kun je kiezen uit veel verschillende auto’s. Je kunt gaan voor de automaat of de handgeschakelde uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om een keuze te maken uit benzine, diesel, elektrisch en hybride. Kortom, voor iedereen voldoende keuzemogelijkheden.