Ontdek de Nederlandse kust

motor zandvoort

Ons land heeft een uitgebreide kustlijn. Iedereen kent de bekende plekken wel: de Pier in Scheveningen of het strand in Noordwijk. Maar de Nederlandse kust heeft veel meer te bieden dan dat! In deze tips geven de specialisten van Arie Molenaar Motors jou de beste tips. Dus start de motor, zorg voor de juiste motorkleding en begin met rijden!

Tip: Op zoek naar goedkope motorkleding of gebruikte motoren? Ga eens langs bij Arie Molenaar Motors (of breng een bezoek aan de webshop).  

Zeeland

De meest zuidelijke badplaats van ons land is Cadzand-Bad. Bij eb wandel je zo over het strand langs het natuurgebied het Zwin naar de Belgische badplaats Knokke. Door de Deltawerken zijn de stromingen van de Noordzee veranderd en is het zandstrand van Cadzand de beste plek om te zoeken naar oude haaientanden en schelpen. De route naar Cadzand is prachtig. De schorren, de slikken, de kaden en de dijken zijn sporen van het rijke verleden van Zeeland.

Ameland

Van het meest zuidelijke puntje gaan we naar een noordelijk punt: Ameland. De boottocht naar Ameland is mooi en het eiland zelf is nog mooier. Er is van alles te doen op dit eiland. Naast de bekende vuurtoren zijn er musea, leuke dorpjes en diverse (sportieve) activiteiten te vinden. Voor wie Ameland al heeft bezocht, zijn er nog andere bestemmingen. Wat dacht je van Texel, Vlieland, Terschelling of Schiermonnikoog? 

Zandvoort
Naast Scheveningen is Zandvoort ook een zeer bekende bestemming.  Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn voor velen een reden om naar Zandvoort te komen. Hier kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. De kuststrook van Zandvoort is ongeveer 9 kilometer lang en het strand is langzaam aflopend. Strijk neer op een van de terrassen langs de kust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *