Ford Mustang: de ultieme trouwauto

Voor de grote dag ben je op zoek naar de ultieme trouwauto. Wanneer jij bezig bent met de zoektocht naar de auto, moet je zeker kijken naar de Ford Mustang. Er zijn verschillende soorten Ford Mustang, en elke soort heeft zijn bijzondere eigenschappen. In deze blog staan we stil bij 3 uitvoeringen van deze Ford. Ford Mustang huren? Klik op de link.

Ford Mustang V8 GT

De Ford Mustang GT heeft een sportieve uitstraling. Deze auto kun je al lenen voor slechts €799 per dag. Hiervoor geniet je van 150 vrije kilometers en tijdens het rijden ben je goed verzekerd. Deze type auto is een van de meest iconische sportwagens van Ford. Deze auto kost in Amerika 25.000 dollar. In Nederland geldt deze prijs helaas niet, hier kun je dezelfde auto kopen voor zo’n €113.000. De V8 motor zorgt voor de nodige aandacht op straat: mensen zullen zeker omkijken wanneer jij met de bruid langsrijdt!

Ford Mustang Coupe

Een andere droomauto is de Ford Mustang Coupe. Deze Ford heeft meer dan 320 pk. De stoere, zwarte strepen maken de auto nog mooier. Deze auto heeft een snelle V6-motor. Je trouwt vaak maar één keer in je leven, dus waarom zou je dan besparen op een trouwauto? Deze Coupe versie is voorzien van een dubbel uitlaatsysteem, wat een krachtig geluid produceert. De stoelen zijn van cognac leer en de auto heeft nog andere luxe opties zoals stoelverwarming.

Ford Mustang Cabrio

Zei iemand zomerbruiloft? Deze luxe cabrio is dan zeker wat voor jullie! Ook deze auto beschikt over een V6-motor. Wanneer jij op een mooie zomerdag trouwt, kun je het elektrische dak open zetten. Binnen enkele seconde is het dak open en kun je van het zonnetje genieten tijdens de rit naar jullie trouwlocatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *