De voordelen van shortlease

Leasen is steeds meer in opkomst. Zo ook shortlease. Hierbij lease je een auto voor een kortere periode. Bijvoorbeeld omdat je nog niet zeker weet hoe lang je de auto gaat gebruiken. Of omdat je tijdelijk een auto nodig hebt voor jouw werk als ZZP er bij een klus verder weg. Ook voor bedrijven is shortlease gunstig. Maar wat zijn de voordelen van deze leasevorm? Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Zeer flexibel

Leasecontracten zijn niet altijd even flexibel. Vaak sluit je een leasecontract af voor een bepaald termijn, bijvoorbeeld 3 jaar. Bij shortlease werkt dit anders. Dit is namelijk een zeer flexibele leasevorm. Deze contracten zijn namelijk vaak per dag opzegbaar (kosteloos). Ideaal voor seizoensgebonden of tijdelijke projecten. Veel startende ondernemers of werknemers met een tijdelijk dienstverband kiezen bijvoorbeeld voor shortlease. Want niemand weet wat de toekomst brengt en dan is flexibiliteit wel zo fijn.

Keuze uit diverse mooie auto’s met verschillende opties

In dezelfde prijsklasse heb je vaak de keuze uit diverse merken/type auto’s. Zo kun je de meest nieuwe technologieën uitproberen en kijken welke auto nu echt bij jou past. Verandert er iets in jouw situatie? Dan kun je bij de meeste leasemaatschappijen je auto gewoon omwisselen!

Gemakkelijk

Koop je een occasion of nieuwe auto, dan draag je ook zorg voor de verzekering, onderhoud, wegenbelasting en eventuele pechhulp. Kies je voor shortlease, dan hoef je in de meeste gevallen alleen aan tanken te denken! De rest wordt voor je geregeld.

Zo zijn er nog veel meer voordelen van shortlease. Dat maakt shortlease dus een goede keuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *