Bij Huurmij shortlease aanvragen?

Als ondernemer zijnde is het lastig om een auto voor een korte periode te leasen. In de meeste gevallen wordt er dan gedacht aan een minimale duur van twee jaar. Zonde wanneer je niet weet hoe dat jouw onderneming er over twee jaar bij staat toch? Hierdoor raad ik je aan om bij Huurmij shortlease aan te vragen. Zo zit je hiermee niet vast aan langlopende contracten en kan je al naar één maand opzeggen! Het belangrijkste hiervan is dat er wel van tevoren een kredietcheck wordt gedaan. Niet iedereen komt namelijk hiervoor in aanmerking.

Huurmij shortlease

Waarom bij Huurmij shortlease

Bij Huurmij shortlease aanvragen is niet alleen prettig. Ook beschikken zij over een breed wagenpark. Voor zowel ondernemers als privé bieden zij het mogelijk om dit aan te vragen. Indien er een akkoord is dan rij jij binnen één dag al weg! Ook aan expats wordt gedacht door Huurmij en dat is mooi meegenomen. Zo zorgen zij er bijvoorbeeld voor dat de auto klaar staat op Schiphol! Voorafgaand zal er een aantal formulieren opgestuurd moet worden. Dit noemen zij de bekende toetsing en op basis daarvan krijg jij een akkoord of juist niet.

Huurmij shortlease

Indien er een akkoord is dan zal de vervolgprocedure vrij snel verlopen. De auto die jij graag wilt rijden wordt klaargemaakt en die kan jij op de afgesproken datum ophalen. Neem gerust een kijkje op de bovenstaande website en vraag vandaag jouw offerte aan!